Salam welkom op mijn foodblog!

 

Mijn naam is Chaima en ik ben gek op koken en bakken en eigenlijk alles wat er om draait ben ik er gek op.

Mij kun je wel elke dag in de keuken vinden om van alles uit te proberen :) 

Ik ben heel jong begonnen met koken en bakken, hoe koken en bakken eigenlijk mijn grootste hobby is ontstaan is eigenlijk omdat ik altijd me mama in de keuken zag  staan en vol energie van hoofdgerechten tot hapjes zag opdienen.. besloot ik dan ook om af en toe eens af te kijken hoe en wat er bepaalde recepten moesten. 

 

Op een dag was mijn mama niet thuis en dacht ik nu ga ik eens koken, ik was vol energie in de keuken terecht en begon met een prei soep alles liep heel goed tot het bij de kruiden kwam van de soep dat was het enigste probleem :p  maar toch besloot ik wat zout en peper te doen, als je klein bent ken je nog niets van de hoeveelheid van kruiden of de smaken dus de soep was klaar en mijn mama kwam thuis en ze proefde het soep en wat was die te zoutig :p maar gelukkig was het te redden :) zo zie je maar je zult soms succes hebben en soms niet maar je leert er wel van.

 

Wat ik eigenlijk met mijn blog wil bereiken is om zoveel dames te inspireren dat koken en bakken eigenlijk niet zo ingewikkeld is als het lijkt of gezegd word, je moet er uit leren soms ga je dagen hebben dat je recept zal mislukken maar geef de moed niet op en doe het nogmaals hoe meer keren je het herhaald hoe beter het de volgende dag zal lukken. 

 

Indien je nog vragen hebt naar mij toe mag je gerust je vragen stellen ik zal de vragen en de antwoorden op 1 pagina plaatsen voor jullie! 

 

 

Liefs Kokenmetcheymek